Vijftig tinten......rood!!!!

 

Ik dacht dat ik nu wel vijftig tinten rood zou hebben maar het zijn er ondertussen al meer.....

 

 

Loopschoenen, veterlaarzen, sneakers (zoiets dan),  klompen, instappers, sandalen  en ballerina's!   Zo zie je dat ik niet alleen blij ben met rode lappies, dat ik rode schoenen ook moeilijk kan weerstaan. Nu staan er in dit rijtje ook mooi-tjes waar ik nauwelijks op kan lopen, die kocht ik voor het steunzolentijdperk. De eersten kwamen via internet. Jeannet showde haar nieuwe schoenen en heel enthousiast mailde ik haar met de vraag waar ze dat moois gekocht had. Bleek dat haar aankoop niet zo'n succes was omdat de schoenen haar te klein waren, ik nam ze voor een zacht prijsje over en heb er veel plezier van. Ook de laarsen draag ik veel. In de zomer die daarnaast en die klompen ook. Dan twee paar  oudere stappers die met.. jaja.... aan de kleine kant zijn en dan.....de schatjes waar ik deze zomer pakjes met barenpleisters voor heb opgebruikt voordat ik er (een beetje) pijnvrij op kon lopen.

 

 

Helemaal klaar voor de kerstdagen, zelfs m'n bejaarde vogel hangt/zit weer in de boom.

Gister waren de kinderen, de schoonkinderen en kleinkinderen thuis. Lekker gesnoept, gegeten, gekletst en een spelletje op zo'n moderne telefoon geleerd. (leukleukleuk)

Morgen en overmorgen lekker lezen, haard aan en nog meer lezen.

 

 

 

 

Reacties:

  • Pauline
    25-12-2012
    Prettige Kerstdagen Klazien. Wat zijn er toch veel mooie rooie tinten in vele uitvoeringen.

Uw reactie

Uw naam
E-mailadres
Website
Opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.
Visuele controle
mooie kerstspreuk Dutch Modern Quilts M en M in de regen met kinderen en schoonkinderen
Bekijk artikelen van:
ons gezin zonder Tom en Xander Maartje
Mijn Favo's
WillekeWilleke PaulinePauline KittyquiltKittyquilt ConnyConny Klazien's handwerkKlazien's handwerk ElsbethElsbeth FûgeltsjeFûgeltsje Marpies projectsMarpies projects Aart's paradijsAart's paradijs GertGert JeannetJeannet Ellie's QuiltplaceEllie's Quiltplace
ouse pfotos roos Paul Himilayen Musk vingerhoedje van Josephine Hosta Blauwe regen Geranium