Shophop

Het begon vorige week zaterdag toen we naar Amsterdam gingen en in mijn tas een stukje rode stof zat (voor een achterkant) waar ik hoognodig een stukje bij moest hebben.

 

 

Met hulp van Elsbeth  bij H&W bleek deze wel spannend. !5 cm in het midden tussen het rood dat ik nog had en dan is er weer (bijna) een UFO uit de kast.

 

Woensdag gingen we naar naar Nijmegen langs Huissen waar ik ook een stukje rood zocht voor een ander project. Er was veel mooi rood maar niet die ene die ik nodig heb. Maar....met de twee reserve messen en een buisje wit en zwart voor m'n vulpotlood was ik ook erg blij. Ondertussen hadden we Kees en Beate getroffen en reden we naar Nijmegen voor koffie en broodjes.

 

Daar zag ik het beeldje van de kopfoto. Ik ging met een schok terug in de tijd en zag mezelf liggen met de beentjes omhoog, het paardestaartje en het boek. Grappig, want Beate herkende zichzelf er ook in.

 

's Middags naar An3na in Grave.

 

 

Schattige winkel, maar ook daar niet het rood dat ik zocht. (wel een andere!)

 

De volgende dag naar Hall, dat moest ik zien, de winkel van Bep was volgens Beate helemaal prachtig.

 

 

We kregen eerst koffie in de gezellige woonkeuken van Bep en werden daar begroet door dit schatje.

 

 

Heerlijke kerstkrans erbij en toen naar de winkel.

 

 

Buiten was het ook gezellig maar iets te koud om aan te schuiven.

 

 

Snel naar binnen.......en....Ohhhh.......

 

 

Ik kwam ogen tekort.

 

 

Overal grote en kleine mooie quilts en borduurtjes. Zo leuk, zo gezellig, zo knus en mooi... Ga daar allemaal zelf maar eens kijken......ik wilde eigenlijk niet weg,  zag mezelf al  mijmerend  onder het afdak zitten met een handwerkje........maar ja, te koud en het  paste ook niet in het plan van de dag en daarom namen we (met een paar stukjes rood in de mijn tas) afscheid van Bep en de hondjes en gingen naar Zutphen.

 

 

En zoals altijd is Zutphen ook weer heel bijzonder, al hadden ze ook daar mijn rood niet. (ja..a...wel rood, maar dan een andere.)

 

Toch heb ik het gevonden!!!..... Waar????....... Gewoon,..... in m'n eigen kast. Daar lag een stukje  poplin helemaal precies in de kleur die ik zocht. Het is voor een binding........ik doe het gewoon.

 

Groeten Klazien

 

 

 

Reacties:

  • Pauline
    17-12-2012
    Wat een snoepreisje en wat heerlijk om thuis te vinden wat je zocht.
  • Anita - Vlijtige Handjes
    17-12-2012
    Dat zou mij ook kunnen gebeuren. Alles afrijden en gewoon thuis op de plank. Wel een heerlijk dagje. Ik had hetzelfde gevoel bij Bep. Ogen en handjes te kort........ Groetjes Anita

Uw reactie

Uw naam
E-mailadres
Website
Opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.
Visuele controle
mooie kerstspreuk Dutch Modern Quilts M en M in de regen met kinderen en schoonkinderen
Bekijk artikelen van:
ons gezin zonder Tom en Xander Maartje
Mijn Favo's
WillekeWilleke PaulinePauline KittyquiltKittyquilt ConnyConny Klazien's handwerkKlazien's handwerk ElsbethElsbeth FûgeltsjeFûgeltsje Marpies projectsMarpies projects Aart's paradijsAart's paradijs GertGert JeannetJeannet Ellie's QuiltplaceEllie's Quiltplace
ouse pfotos roos Paul Himilayen Musk vingerhoedje van Josephine Hosta Blauwe regen Geranium