QUILTSUNDERDETOER krijgt vorm

Er komen leuke demonstraties, misschien dat ik zelf een Quilts en Kwebbels ga doen, maar dan met een powerpoint variatie. Het mooie daarvan is dat ik met plaatjes erbij ook kan vertellen hoe iets gemaakt is, dat lukt niet (kost ook veel tijd) bij een Q en K als ik al mijn quilts mee heb. Super dat ik alvast kan melden dat de Escherquilt, die op de regiodagen gemaakt is en nu door Riekje en Ingeborg inelkaar wordt gezet (en nog gequilt), een mooie plek krijgt op de tentoonstelling. Rita van het Quiltlokaal en Rick van de kerk denken uitvoerig met me mee.


Op de foto een werkstuk waar ik al minstens 2 jaar mee bezig ben. Allemaal, grote en kleine stack en weck zeshoeken en sterren. Ideaal voor buiten te doen en dat heb ik de laatste weken dan ook hevig gedaan. Dit is de helft van wat ik nu heb..... (dacht ik werkelijk dat dit nog wel klaar kon voor eind augustus....nee dus!) 

 

O ja, een tentoonstelling in een kerk kan gevolgen hebben voor de openingstijden. Deze kerk wordt nog voor erediensten gebruikt en er kan iets feestelijks of iets verdrietigs plaats vinden. Héél belangrijk dus om de site in de gaten te houden.

Reacties:

  • Willeke
    4-6-2018
    Goh Klazien, kunnen de quilts dan wel gewoon blijven hangen in geval van een feestelijke of droevige viering? Het lijkt mij anders wel een heel gedoe. We kijken tegen de achterkant van deze quilt aan denk ik zo te zien? Ik ben benieuwd hoe ver je komt.... jou kennende.....een heel eind! Succes in ieder geval!
  • Margreet
    30-5-2018
    Spannend hoor, zo’n tentoonstelling! En weet je zeker dat je die quilt niet afkrijgt? Hij wordt zo mooi!

Uw reactie

Uw naam
E-mailadres
Website
Opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.
Visuele controle
mooie kerstspreuk Dutch Modern Quilts M en M in de regen met kinderen en schoonkinderen
Bekijk artikelen van:
ons gezin zonder Tom en Xander Maartje
Mijn Favo's
WillekeWilleke PaulinePauline KittyquiltKittyquilt ConnyConny Klazien's handwerkKlazien's handwerk ElsbethElsbeth FûgeltsjeFûgeltsje Marpies projectsMarpies projects Aart's paradijsAart's paradijs GertGert JeannetJeannet Ellie's QuiltplaceEllie's Quiltplace
ouse pfotos roos Paul Himilayen Musk vingerhoedje van Josephine Hosta Blauwe regen Geranium