Quilts Quilts Quilts

Met de meeste quilts die ik in de afgelopen 25 jaar  gemaakt heb ging ik op weg naar Oldenzaal. Het was regenachtig maar dat mocht de pret niet drukken, want met m'n autootje ging ik  naar iets héél gezelligs. TomTom gaf aan dat ik één minuut voor tien op de plaats van bestemming zou zijn en na een mooie rit door een prachtig, herfstig Holland, stopte ik daar precies tien uur. ( Ik vind het zo knap, zo bewondersenswaardig knap om zoiets te kunnen bedenken, het maakt  rijden naar verre steden  zo eenvoudig, zo relaxed.)

De ruimte die voor me was ingericht was tot de laatste stoel bezet en och, dat enthousiasme van de dames, dat is zo mooi, zo hartverwarmend. 

Om vier uur vertrok ik weer en smste naar huis dat de koffie om één minuut over zes wel klaar kon staan. Precies zes uur stond ik op de oprit en.... er was koffie, koffie met iets lekkers!

De hele avond zitten nagenieten van de gezellige dag en geprobeerd me niks aan te trekken van de Kater die langs was gekomen in Oldenzaal.....een Kater met een blauwe pet en een digitaal opschrijfdingetje.

 

 

Gister lag alles op de bank, toen de kopfoto gemaakt werd waren de eersten al weg en nu zijn de meesten, ook hier, weer op de plaats waar ze horen.

 

Mathilde en Theo, bedankt dat jullie genoeg vertrouwen in me hadden om me hiervoor uit te nodigen, het was prachtig!

 

( foto's komen op de site van Lohuis en Tijhuis)

groetjes Klazien

Reacties:

 • Willeke
  30-10-2012
  Dit klinkt supergezellig!!!!!
 • conny
  15-10-2012
  Wat leuk om zo'n succes te hebben met een show and tell van jouw eigen quilts, leuk om al die stapels op de bank te zien, jammer dat ze opgevouwen zijn en ik niet heel even een kijkje kan nemen.....
 • Agnes van de Beek
  15-10-2012
  Hallo Klazien, Genoten heb ik zaterdag van jouw prachtige quilts en de enthousiaste verhalen. Met een hoofd vol indrukken ben ik thuisgekomen. Daar eerst ES7 besteld en me opgegeven voor een workshop bij jou. Was een heerlijke zaterdagochtend, dank je. Agnes
 • Carin
  15-10-2012
  Je hebt een prachtige kop foto !!

Uw reactie

Uw naam
E-mailadres
Website
Opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.
Visuele controle
mooie kerstspreuk Dutch Modern Quilts M en M in de regen met kinderen en schoonkinderen
Bekijk artikelen van:
ons gezin zonder Tom en Xander Maartje
Mijn Favo's
WillekeWilleke PaulinePauline KittyquiltKittyquilt ConnyConny Klazien's handwerkKlazien's handwerk ElsbethElsbeth FûgeltsjeFûgeltsje Marpies projectsMarpies projects Aart's paradijsAart's paradijs GertGert JeannetJeannet Ellie's QuiltplaceEllie's Quiltplace
ouse pfotos roos Paul Himilayen Musk vingerhoedje van Josephine Hosta Blauwe regen Geranium