Over robotjes en monstertjes

Elke morgen stonden ze er weer, die gekke onleesbare berichten. Elke morgen haalde ik  ze weg en dat was een klus, want ze stonden bij alle artikelen, een heel gedoe dus. Ik ben (gelukkig) niet de enige met dit probleem, op diverse blogs las ik ook over mijn monstertjes, de robotjes die overal in duiken en links en rechts voor de lol  berichten achter laten. DS2  en DS3 zijn er maar druk mee geweest . Nu is er voor reageerders ook de mogelijkheid gemaakt om het URL (naam van blogspot of weblog) achter te laten en...ik krijg de reacties nu ook via de mail binnen.. Een mooie functie erbij.  Op dit moment  hoef je nog geen rare lettercombinatie in te voegen, dat komt nog als het nodig blijkt te zijn. Toen Hans  wist hoe 'google friend connect' in mijn logje moest worden gezet, zag hij dat google daar 1 maart mee stopt......da's nou jammer!

(Plaatjes komen van internet)          

 

Groeten Klazien

Reacties:

  • Rita
    22-2-2012
    Fijn dat de monsters weg zijn en dat jij nu weer gewoon kunt bloggen. (Schoenen gerepareerd ??) gr. Rita
  • Klaske
    22-2-2012
    Ik geloof dat jij er meer gedoe mee hebt dan de bloggers. Daar komen de vervelende berichtjes in de spammap, en gelukkig niet op je blog. Je jongens hebben het er maar druk mee. Misschien zijn de monstertjes nu wel geschrokken en blijven ze weg;-)) Nog een fijne dag Klazien!

Uw reactie

Uw naam
E-mailadres
Website
Opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.
Visuele controle
mooie kerstspreuk Dutch Modern Quilts M en M in de regen met kinderen en schoonkinderen
Bekijk artikelen van:
ons gezin zonder Tom en Xander Maartje
Mijn Favo's
WillekeWilleke PaulinePauline KittyquiltKittyquilt ConnyConny Klazien's handwerkKlazien's handwerk ElsbethElsbeth FûgeltsjeFûgeltsje Marpies projectsMarpies projects Aart's paradijsAart's paradijs GertGert JeannetJeannet Ellie's QuiltplaceEllie's Quiltplace
ouse pfotos roos Paul Himilayen Musk vingerhoedje van Josephine Hosta Blauwe regen Geranium