Maart roert zijn staart.

 

 

Er liggen weer 36 lapjes klaar om opgespeld te worden maar eerst wil ik de 18 die er nog gespeld liggen in elkaar hebben genaaid.

 

 

Er gaat een flinke doos spelden in maar dan naait het snel. Eigenlijk heel lekker weer eens iets op de hand te doen.  Doe erg m'n best een stuk ervan mee te nemen naar Oene....Ja..a.. Oene........

 

 

Daar ga ik op zaterdag 11 mei een Quilts en Kwebbels doen bij   De Witte Pimpernel . (klik en door gaan naar activiteiten)  Alle rood/witte en kakelbonte quilts gaan weer in de tassen en... nou ja.....gewoon, vast weer héél gezellig.  

 

 

De bank staat weer buiten maar het is nog te fris om buiten wat steekjes te doen.  Ik kijk wel met verbazing naar het groen dat zowat de grond uit schiet.

 

 

Twee bloemen in de plant die ik vorig jaar in mei van Gary en Verda (m'n logeer adres in Canada) kreeg. Tot nu toe nog nooit zonder bloem geweest en die dikke knop belooft weer een nieuwe. De witte blaadjes  met de rode bloedvaatjes vind ik zo bijzonder.

 

Dagdoeidoeg!

Reacties:

 • bea
  1-5-2013
  Klazien zou jij mij kunnen vertellen waar ik dat malletje van de twist kan kopen hij is geweldig mooi Bea.
 • Ineke Marijnissen
  29-4-2013
  ooh, wat een prachtige quilt zal dit worden groet Ineke
 • Pauline
  25-4-2013
  Klazien, wat een prachtige quilt in wording! Een feest om naar te kijken! Leuk dat je Oene gaat vereren met een Show en Tell van jouw quilts, dat lijkt me een feestje, je maakt zulke mooie quilts. Als je je orchidee regelmatig een heel flauwe oplossing van pokon (of een andere plantenvoeding) geeft dan bloeit hij nog heel lang. Die van mij bloeit zo al meer dan een jaar aan een stuk, er blijven maar knoppen ontstaan en nieuwe takken.
 • Annerieke
  25-4-2013
  Ziet er goed uit je rood/witte blokjes :) Veel plezier in Oene :D
 • Mirjam
  24-4-2013
  Wat een leukerd wordt dit. Heel apart en ik hou zo van rood!!! groet, Mrjam
 • Anja M.
  24-4-2013
  Wat ben je weer een prachtige quilt aan het maken. Nog nooit gezien dit patroon, erg mooi. Quilt groetjes Anja.
 • wia lubbers
  24-4-2013
  Leuk Klazien, dat jij een show en tell in Oene gaat doen. Laten wij dan net op de camping in Oene staan op zaterdag 11 mei!! . Natuurlijk kom ik dan naar de Witte Pimpernel om naar jouw verhalen over je quilts te luisteren! Hoe meer zielen hoe meer vreugd want gezellig zal het wel zijn.
 • Klaske
  24-4-2013
  Wauw Klazien, wat word dat een mooie quilt!! Ik vind de bloemen van de orchidee prachtig, maar ik vind het zo jammer dat ie zo kaal is, als hij toevallig even geen mooie bloemen heeft. (Een bloeiend plant, bloeit bij mij niet erg lang, ben bang dat ik wat betreft bloeiende planten geen groene vingers heb..:-)) Heb vanmiddag even heerlijk buiten gezeten maar het waaide te hard voor een paar steekjes..Fijne avond Klazien!

Uw reactie

Uw naam
E-mailadres
Website
Opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.
Visuele controle
mooie kerstspreuk Dutch Modern Quilts M en M in de regen met kinderen en schoonkinderen
Bekijk artikelen van:
ons gezin zonder Tom en Xander Maartje
Mijn Favo's
WillekeWilleke PaulinePauline KittyquiltKittyquilt ConnyConny Klazien's handwerkKlazien's handwerk ElsbethElsbeth FûgeltsjeFûgeltsje Marpies projectsMarpies projects Aart's paradijsAart's paradijs GertGert JeannetJeannet Ellie's QuiltplaceEllie's Quiltplace
ouse pfotos roos Paul Himilayen Musk vingerhoedje van Josephine Hosta Blauwe regen Geranium