Kerstdrukte en andere bezigheden

De (toevallig!) rode pan op de kopfoto is m'n kerstcadeau, een lang gekoesterde wens, want ons gezin wordt tijdens feestelijke bijeenkomsten steeds groter en ook al gebruik ik nu dagelijks mijn  kleine pannen,  zo'n grote leek me reuze handig voor de stampotten, de Irish Stew, de in Canada gegeten Crock-pot en de jaarlijkse kerstrollades. Ik ben er héél erg blij mee! 

 

 

De rode sterretjes kocht ik een paar jaar geleden in een quiltwinkel dichtbij Zutphen (Ik denk dat het bij Dorry was). 

 

 

 

 

Het vogeltje komt uit de doos met doorzichtig en wit glas, heel oud en fragiel.

 

 

 

 

 

 

De zilveren sterretjes kocht ik ooit in Utrecht. Mijn zussen en ik gingen naar een MAX-concert en struinden  's-middags eerst  door de binnenstad. Daarvoor had ik mijn wandelschoenen meegenomen, want het was wat glibberig. De middag vloog om en na een hapje en een drankje was er geen tijd meer om naar de auto te lopen en mijn nette schoenen aan te trekken. Ik liep die avond in super nette kleren met daaronder....wandelschoenen.  

                                                                                                        

Een stukje van de kerstquilt die in deze weken meestal in het trapgat hangt, maar waarvan ik dit jaar opeens de lat niet kon vinden.

 

 

 

 

 

 

Tja, vréselijk zitten dubben of ik mee ging bouwen. Helemaal omdat de laatste weken drukdrukdruk waren. Maar....nu zijn we weer in rustiger vaarwater en dan gaat zo'n project toch kriebelen. Veel rood/oranje/lila/paars ligt klaar. Dit wordt wel een naaimachinewerk(je), want er ligt op de hand nog genoeg te doen. Geen straf hoor, ik zit altijd te genieten achter( of voor ?) m'n naaimachien.

 

 

 

 

 

Toen alle drukte aan de kant was heb ik het ontwerpje van een paar weken geleden weer opgepakt. Het gaat ontzettend lekker, maar wat dit rood/wit nu gaat worden?  (wordt vervolgd.) 

 

NOG FIJNE FEESTDAGEN!

 

 

Reacties:

  • Peter
    29-12-2011
    Prachtige kopfoto('s)! Wat ben je toch handig met de pc geworden :-)
  • Trudy en Gwendolyn
    25-12-2011
    Hallo Klazien, Prachtige site. Wens je hele fijne en gezonde feestdagen. Onze zijn minder vrolijk we zijn net verhuisd ons huis is verkocht. Denk nog vaak aan je advies die je gaf in Londen. Groetjes van Gwen en Trudy

Uw reactie

Uw naam
E-mailadres
Website
Opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.
Visuele controle
mooie kerstspreuk Dutch Modern Quilts M en M in de regen met kinderen en schoonkinderen
Bekijk artikelen van:
ons gezin zonder Tom en Xander Maartje
Mijn Favo's
WillekeWilleke PaulinePauline KittyquiltKittyquilt ConnyConny Klazien's handwerkKlazien's handwerk ElsbethElsbeth FûgeltsjeFûgeltsje Marpies projectsMarpies projects Aart's paradijsAart's paradijs GertGert JeannetJeannet Ellie's QuiltplaceEllie's Quiltplace
ouse pfotos roos Paul Himilayen Musk vingerhoedje van Josephine Hosta Blauwe regen Geranium