Het zoete genoegen van mooie puntjes.

Die rode, die jullie nog niet mogen zien, moest wel opschieten, maar het inelkaar zetten was een gevecht met de puntjes. Uithalen en opnieuw proberen, soms twee, soms drie, soms vier keer en dan....perfect!  Héérlijk, dat is zo'n fijn gevoel, veel beter dan niet uithalen en later ontevreden zijn.

 

Nu erg druk met bellen...Nou ja.....om te probéren te bellen met de dames die zich nu nog opgeven voor de regiodagen en ik nu moet vertellen dat de 16e maart hé-le-maal vol is. (en de 23e bijna)

Je zou denken, even het telefoonboek op de tafel en klaar is Kees.  Ja-a, zo was dat vroeger, even iemands adres zoeken....telefoonboek erbij en hup....even iemands nummer zoeken...precies zo. Nu kijk ik in het boek en vind ik het niet. Kijk op internet, in 'detelefoongids.nl' , die kent ze niet. Het komt allemaal wel goed hoor, ik word er niet humeurig van ofzo, maar het is zo'n tijdrovende bezigheid, tijd waarin ik puntjes had kunnen naaien en huisjes had kunnen bouwen en huiswerk had kunnen maken voor m'n cursus.

 

Nog een filmpje van de eerste keer dat de toekomstig Olympisch kampioene schaatsen op de ijzers stond.    Een gedenkwaardig moment! 

 

Groeten Klazien

Reacties:

  • Aart Schinkel
    7-2-2012
    Dacht ik een blog te gaan lezen wat ik nog niet ken, heb ik het bericht met jullie trouwfoto al gezien. De rood witte quilt is erg leuk! Vandaag in 'levende' lijve gezien. http://quiltaart.blogspot.com
  • Cuny
    7-2-2012
    Haha! Ik heb je weer gevonden. Was gezellig vandaag! groetjes, Cuny

Uw reactie

Uw naam
E-mailadres
Website
Opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.
Visuele controle
mooie kerstspreuk Dutch Modern Quilts M en M in de regen met kinderen en schoonkinderen
Bekijk artikelen van:
ons gezin zonder Tom en Xander Maartje
Mijn Favo's
WillekeWilleke PaulinePauline KittyquiltKittyquilt ConnyConny Klazien's handwerkKlazien's handwerk ElsbethElsbeth FûgeltsjeFûgeltsje Marpies projectsMarpies projects Aart's paradijsAart's paradijs GertGert JeannetJeannet Ellie's QuiltplaceEllie's Quiltplace
ouse pfotos roos Paul Himilayen Musk vingerhoedje van Josephine Hosta Blauwe regen Geranium