Emmen

Met Lisanne en Jesse een dagje naar het dierenpark in Emmen. Wat moest er mee: Een tas  'dingen' die misschien nodig waren, een tas  ''dingen" die zéker nodig waren en een tas met broodjes, drinken,koekjes en natuurlijk het fototoestel. De wandelwagen mee zodat we dat allemaal niet hoefden te sjouwen. Winterjas aan, sjaal om en vroeg in de auto, want pluk de dag. Met twee seniorenkaarten voor ons en maar één kaartje voor de kinderen mochten we naar binnen. (Ja-a...soms is het echt leuk om een senior te zijn!) Dat er méér is in een dierentuin dan dieren, ontdekten we al snel, want al die grote stenen nodigden uit om beklommen te worden. (Kijk eens oma, nu zijn wij grooooot!) We kwamen toch bij de apen en wat hadden die beestjes een plezier.

 

Ze speelden, buitelden langs het water over elkaar heen en maakten ruzie, net kleine kinderen.

 

 

Toen naar de wilde beesten, ze vonden het prachtig en totaal niet eng. De Giraffe stond bij een brugje helemaal klaar om gefotografeerd te worden.

 

 

De muizen doken in een gangenstelsel, kwamen boven de grond en zaten elkaar achterna. De stokstaartjes deden hun naam eer aan en stonden ons stokstijf aan te kijken.

 

 

Bij de Olifanten kwam een verzorger leuke dingen vertellen, dat vonden Jesse en Lisanne niet zo boeiend. De baby's die er rondliepen kregen wel alle aandacht.

 

 

Bij een dagje uit hoort een ijsje en dat ging er in als koek.

 

 

Op naar de vlindertuin. Dát vond vooral Lisanne echt niet leuk, van dat gefladder rond haar hoofd werd ze een beetje bang. Jesse was stoer, het kleine mannetje trok zich er niks van aan. Veel te weinig tijd vonden wij, maarja, snel weer naar buiten want we hadden nog geen krokedil gezien. Daar heb ik geen foto's gemaakt. De krokodillendames en -heren deden een dutje en Lisanne dacht dat ze van hout waren.

 

 

Een mooie dag. Eerst wat koud, maar uit de wind en in de zon was het  's- middags heerlijk!

 

Hiervoor meende ik weer eens even voor mezelf een jasje te moeten maken. Dom genoeg nam ik daarvoor een ruitje.........dát had ik niet moeten doen, want ruitjes....mij dreven ze tot wanhoop. Het is nu bijna klaar, foto komt de volgende keer.

Allemaal liefs en groeten van Klazien

 

 

 

 

Reacties:

 • miekequilt
  21-4-2012
  Wat een leuke dag uit, en jullie boften met het weer, het is nu echt waardeloos!
 • Pauline
  21-4-2012
  Wat een heerlijke geniet- en verwendag! Jullie hebben het wel heel erg getroffen. Succes met je jasje, het gaat je ongetwijfeld lukken! Groetjes, Pauline
 • conny
  19-4-2012
  Wat een prachtige foto's van een heerlijk dagje uit!
 • Klaske
  18-4-2012
  Blijft leuk hé de dierentuin... Ben benieuwd naar je jasje, die van mij is gelukt, maar ja dat was ook geen ruitje hé?! ;-))

Uw reactie

Uw naam
E-mailadres
Website
Opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.
Visuele controle
mooie kerstspreuk Dutch Modern Quilts M en M in de regen met kinderen en schoonkinderen
Bekijk artikelen van:
ons gezin zonder Tom en Xander Maartje
Mijn Favo's
WillekeWilleke PaulinePauline KittyquiltKittyquilt ConnyConny Klazien's handwerkKlazien's handwerk ElsbethElsbeth FûgeltsjeFûgeltsje Marpies projectsMarpies projects Aart's paradijsAart's paradijs GertGert JeannetJeannet Ellie's QuiltplaceEllie's Quiltplace
ouse pfotos roos Paul Himilayen Musk vingerhoedje van Josephine Hosta Blauwe regen Geranium