Elke dag een draadje.......

Ja, het werkt echt. Elke dag een paar blokjes tussen de bedrijven door en nu zit de sterrenquilt in elkaar.

 

 

Tja, en wat dan.......De afwerkbies van die andere sterrenquilt  zomen of de ophangbies van die witte zomen. Ik had ze er allebei bij gepakt terwijl de laatste ster er nog aan moest en toen kreeg ik commentaar:

 

 

"Kan het hier nog gekker, het lijkt wel een atelier!" Ja, ik mijn deel van de tafel en op het andere deel ligt een boek, een krant, een blad met moeilijke sudoka's, kruiswoordpuzzels, doorlopers, sudoka's met cijfers en brainbrekers waar ik de naam niet van weet.

 

 

We vermaken ons uitstekend, het is hier nog warm en zonnig.

 

 

Ook even een plaatje van de voorkant van ons verblijf. De eerste keer dat we hier voor het hek stonden dacht ik: " Oh, kunnen we hier wel rechtop staan?"  Gelukkig, dat lukt heel prima.

 

 

Dit is de naam. (Alle huizen hebben hier een naam waarschijnlijk omdat vroeger huizen geen nummer kregen). 's Avonds, zo tegen donker,  vliegen hier grote groepen zwaluwen door het dal. ( Andorinha-----andorienja------is zwaluw)

 

 ( reacties lees ik met heel veel plezier, 't is zo heerlijk wat uit holland te horen!)

Groeten Klazien

Reacties:

 • BennyDew
  13-7-2018
  wh0cd489589 order cheap cialis
 • Marga
  22-9-2012
  Dat ziet er heel mooi (quilts) en gezellig (vakantie verblijf) uit. Beter dan hier op het moment. Groetjes, Marga♥
 • Ineke Marijnissen-van der Molen
  22-9-2012
  Oh Klazien wat ziet dat er heerlijk ontspannen uit en wat een mooie quilts leuk he dat die oude uitspraken het toch altijd doen, een draadje per dag........ Vandaag is het in Holland ook prachtig weer, herken je dat dat je de herfst in de lucht ruikt, een prachtige zonnige dag, een graad of zestien, mij hoor je zeker niet klagen Ik weet niet hoe lang je nog weg blijft maar nog heel veel plezier met je quiltwerken en nog mooi weer gewesnt (alhoewel dat volgens mij overbodig is) tot gauw groet Ineke
 • Anita - Vlijtige Handjes
  22-9-2012
  Klazien wat een gave quilts heb je daar weer liggen. Hmmm rood met wit!! Blijf nog maar even daar want hier is de herfst al meer aanwezig. Wel prachtige kleuren en geuren maar ook weer vesten en sokken. Geniet nog van je vakantie.
 • Margreet
  21-9-2012
  Hoi mam, Wat ziet dat er heerlijk ontspannen uit. Ik ben net in een verschrikkelijke hoosbui uit Harlingen gekomen. (Jaja, eindelijk een bevalling kunnen doen!)Nu even kijken naar het bizarre nieuws uit Haren. Gekkeboel hier. Liefs, Margreet
 • Pauline
  21-9-2012
  Klazien, wat een prachtige quilt is dit, rood met wit, wat een krachtige combinatie. Wat zitten jullie er heerlijk bij daar op de foto's, geniet nog maar even lekker, hier is het herfst aan het worden (een natte, brrrrrr). Groetjes!
 • anneke (quiltmiep)
  21-9-2012
  Nou als ik het zo bekijk dan zit jij er wel even warmer bijdan wij momenteel. de dikke trui is al weer uit de kast getrokken en vandaag nog een paar mooie pompoenen gekocht. je quilts zien er super uit. groet en nog veel plezier
 • Klaske
  21-9-2012
  Nou dat is wel duidelijk dat jullie je daar vermaken!!Geniet maar lekker van het mooie weer, hier is het ook prachtig weer hoor, alleen valt er zo nu en dan een bui uit de lucht, kortom heerlijk quiltweer, alleen dan bij de kachel;-)) Fijne vakantie Klazien!!

Uw reactie

Uw naam
E-mailadres
Website
Opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.
Visuele controle
mooie kerstspreuk Dutch Modern Quilts M en M in de regen met kinderen en schoonkinderen
Bekijk artikelen van:
ons gezin zonder Tom en Xander Maartje
Mijn Favo's
WillekeWilleke PaulinePauline KittyquiltKittyquilt ConnyConny Klazien's handwerkKlazien's handwerk ElsbethElsbeth FûgeltsjeFûgeltsje Marpies projectsMarpies projects Aart's paradijsAart's paradijs GertGert JeannetJeannet Ellie's QuiltplaceEllie's Quiltplace
ouse pfotos roos Paul Himilayen Musk vingerhoedje van Josephine Hosta Blauwe regen Geranium