Een duur lapje!

Toen ik de tafel op de boeken had staan, het mes en de liniaal klaar lagen, vond ik het witte lapje dat er lag toch niet mooi genoeg. Het kwam vast mee van de triestigheid buiten dat het opeens bijna geel leek. De kasten in, de laden door, en wat denk je?.....Juist....er zat geen goeie witte tussen die groot genoeg was. Eerst maar koffie en daarna besloot ik naar Nieuw Buinen te rijden, want de tentoonstelling van Gé de Jong-Blaauw trok me ook wel en....zo verklaarde ik .....onderweg naar Nieuw Buinen zijn nooit files. Zo was het ook.

Ik vond daar het prachtigste lapje dat je je maar kunt bedenken, niet geel en niet spierwit en toen....toen zag ik in een koopjesrek een prachtig jasje, een schitterend jasje, precies zo'n jasje dat in deze tijd warm genoeg is en wat ik ook lang door kan dragen. Ik stond erbij en keek.......... en twijfelde...... en trok het aan. Ja, en toen was het jasje van mij, want eerlijk waar, het leek voor me gemaakt. Geen file, zelfs niet bij Joure. Ik showde thuis m'n nieuwe aanwinst en wat zei DH?........Duur lapje!

Reacties:

 • zonja
  8-2-2012
  maar.........inderdaad een prachtig jasje! ik hoop dat je er veel plzier van hebt
 • Siny Nijmeijer
  24-1-2012
  Het is zeker een prachtige jas!
 • Rita
  23-1-2012
  Dit heet toch twee vliegen in een klap. gr. Rita
 • Klaske
  23-1-2012
  Misschien een duur lapje, maar een prachtige jas rijker!!

Uw reactie

Uw naam
E-mailadres
Website
Opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.
Visuele controle
mooie kerstspreuk Dutch Modern Quilts M en M in de regen met kinderen en schoonkinderen
Bekijk artikelen van:
ons gezin zonder Tom en Xander Maartje
Mijn Favo's
WillekeWilleke PaulinePauline KittyquiltKittyquilt ConnyConny Klazien's handwerkKlazien's handwerk ElsbethElsbeth FûgeltsjeFûgeltsje Marpies projectsMarpies projects Aart's paradijsAart's paradijs GertGert JeannetJeannet Ellie's QuiltplaceEllie's Quiltplace
ouse pfotos roos Paul Himilayen Musk vingerhoedje van Josephine Hosta Blauwe regen Geranium