De ein fon elke reis is 't paad werom.

Heerlijk om weer thuis te zijn.  De laatste was draait en het meeste is nu ook al droog. Het moet nog gestreken en opgevouwen. Dat doe ik morgen.

 

 

 Zopas de quilts gepakt waar (ook) nog een bies omheen moet voor volgende week. In de vakantie heb ik twee helemaal gezoomd, deze zullen het met een rijgsteekje moeten doen want de drukte komt in alle hevigheid op me af. Ook weer heel plezierig hoor, want de cursussen beginnen volgende week, dan zaterdag de 13e de Quilts en kwebbels in Oldenzaal en de midweek natuurlijk, die komt ook dichterbij. 

 

 

Onderweg naar huis reden we deze zwarte rolwolk tegemoet. Een prachtig gezicht, want als je er dan onder komt is die wolk een stapeling van vele tinten grijs.

 

 

Als je er dan even later middenin zit dan regent het verschrikkelijk en zie je helemaal niks meer.

 

Parijs, verrukkelijk, maar ook ontzettend vermoeiend. Eerst naar de winkeltjes in de straatjes bij het plein onder de Sacre Coeur. Leek het 's morgens een donkere dag te worden, toen we uit de metro stapten scheen de zon. DH vond een bankje waar het goed toeven was. Ik struinde door die winkeltjes en ..........vond niks van mijn gading. Ja, een prachtige lap, 3 mt. imitatieleer, genoeg voor een jasje. Ik stond te wikken en te wegen en te denken aan het jasje dat ik in het voorjaar maakte en niet......nou eh nee, toch  maar niet.

 

In de metro naar Inès, La Boutique du Patchwork. Dat is dé quiltwinkel van Parijs las ik lang geleden op een weblog en het was er super. DH kreeg een stoel, maakte kennis met de dochter en de kleinzoon van Inès en ik keek m'n ogen uit. Met tien (10!) stukjes rood in een tas stonden we een klein uurtje later weer buiten.

 

 

 

Tijd voor koffie en daarvoor gingen we naar het pand aan de overkant, waar eerst die winkel was. Daarna de metro weer in op weg naar "Lafayette". Ik heb daar schoenen en tassen gezien van een vermógen en later in " Printemps" geplast voor 1.50 euro!  De nood was hoog maar eigenlijk is het zot om mensen met hoge nood zoveel voor een wc-bezoek te vragen. Met een omweg naar het dakterras en daar zagen we eerst de Sacré Coeur in het rode licht van de ondergaande zon.

 

 

Even later werd de lucht rood/geel/oranje.

 

 

En nu haal ik weer een wasmachine leeg en ga biezen snijden.

 

Groeten Klazien

 

 

 

Reacties:

 • Pauline
  5-10-2012
  Welkom thuis in een herfstig Holland/Friesland, ik hoop dat je tijd vindt om na te genieten van je prachtige vakantie in de warmte. Succes met het opstarten van je cursussen en de voorbereidingen die je nog moet doen. Bedankt dat we met je mee op reis mochten, ik heb met veel plezier je logjes gelezen en de foto's bewonderd. Een prettig weekend.
 • Rita
  5-10-2012
  Welkom thuis. Mooie quilts daar zullen ze in Oldenzaal wel van genieten en het geeft ook een goed gevoel dat er weer wat af is. gr. Rita
 • klazien
  4-10-2012
  Klazien, wat een leuk winkeltje he !! Ik was er in april tijdens onze stedenreis. Heb er ook leukje lapjes gehaald. Wat leuk dat je het ook gevonden hebt ! groetjes Klazien
 • Willeke
  4-10-2012
  Wat een schitterende foto's! Mooie quilts! lekker genieten van je eigen huis en haard. Het fijne van weg gaan is toch ook altijd weer het thuiskomen! Groetjes,
 • Klaske
  4-10-2012
  Wolkom thús!! Eén van de fijne dingen van vakantie is het thuis komen vinden wij altijd.. En dan het thuiskomen hé, niet de wasjes die dan allemaal gedraaid moeten worden;-)) Mooie foto's Klazien!

Uw reactie

Uw naam
E-mailadres
Website
Opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.
Visuele controle
mooie kerstspreuk Dutch Modern Quilts M en M in de regen met kinderen en schoonkinderen
Bekijk artikelen van:
ons gezin zonder Tom en Xander Maartje
Mijn Favo's
WillekeWilleke PaulinePauline KittyquiltKittyquilt ConnyConny Klazien's handwerkKlazien's handwerk ElsbethElsbeth FûgeltsjeFûgeltsje Marpies projectsMarpies projects Aart's paradijsAart's paradijs GertGert JeannetJeannet Ellie's QuiltplaceEllie's Quiltplace
ouse pfotos roos Paul Himilayen Musk vingerhoedje van Josephine Hosta Blauwe regen Geranium