Augustus

Er was zoveel in augustus, eerst met DD naar Berkel-Enschot, daar woont een nichtje en omdat het een béétje ver is, zien we haar niet zo vaak. Heerlijk, koffie met koek  en gewoon verder kletsen alsof we elkaar de week ervoor nog hadden gezien.

 

 

We waren ook in Renesse waar DS1 met vrouw en kinderen op de camping zat. Een prachtige, warme dag. Op het strand met verbazing naar de snel opkomende vloed zitten kijken. De kindjes speelden op het ene ogenblik nog in de blubs en even  later moesten ze er ( aan het handje van Pa) tot de buik doorheen waden.

 

 

Lisanne en Jesse bouwen een kasteel.

 

 

Waar is het kasteel gebleven?

 

 

Waar zijn onze spullen?

 

 

Toen kwam de Sneekweek. Op vrijdagavond de opening en wij waren erbij, want onze kleinzoons mochten mee in de vlootschouw. De flitsclub vierde het 40 jarig bestaan.

 

 

Tja, moeilijk als het al nacht is!

 

 

De flitsvloot in actie op het Sneekermeer. (foto flitsclub)

 

 

Peter en Martijn tijdens een wedstrijd. (foto flitsclub)

---------------  

En toen was het zondagmorgen en kregen we het bericht dat mijn zwager 's morgens vroeg was overleden (65 jaar jong). We wisten dat hij ernstig, heel ernstig ziek was en toch voelde het alsof de wereld even stil stond. Vorige week vrijdag hebben we afscheid genomen.

---------------- 

 

 

Maar...het werd wéér zondag,  onze kleindochter werd 17 jaar.

 

Gistermorgen heb ik maar eens ons huis weer opgepoetst, want volgende week vrijdag komen onze huisbewaarders en vertrekken wij zondags naar Portugal. Terwijl ik poetste draaide er in de wasmachine een waszak met rode lapjes. (Ik had er een paar colorcatcherdoekjes bij gedaan en het was onvoorstelbaar hoe rood die waren geworden.) Straks ga ik ze strijken en dát strijkwerk vind ik o zo leuk!

 

 

Gistermiddag ging ik naar Anne, een mooie rit door het zonnige Groningerland. Ik was best een beetje zenuwachtig, want achter in m'n auto lagen m'n drie beauties, die ik tot begin oktober ging uitbesteden. Nóóit gedacht dat ik dit nog eens zou doen, want ik heb altijd al alles zelf willen doen. Ik vroeg me af of Anne ze wel aardig zou vinden. Gelukkig leek het me een prima plaatsje voor m'n drie "kindjes". Ik zie er naar uit ze weer op te halen, want na onze vakantie komt het "feestje" in Oldenzaal héél dichtbij!

 

En als dat feestje dan geweest is.........heb ik eind oktober deze ook nog.

 

 

Allemaal leukleukleuk......Tot binnenkort. (met een foto van de gestreken lapjes en het plannetje dat erbij hoort! ) 

 

Reacties:

 • Ann
  17-10-2012
  Hoi Klazien, Ik heb net je blog gevonden via "Quiltenstartpagina" en ik moet zeggen dat je een leuke blog hebt (net al enkele pagina's gelezen). Dit lijkt me een hele leuke cursus om te volgen maar helaas te ver weg voor mij. Denk je er misschien n's over om n's een elektronische cursus te geven? ;-) Groetjes, Ann
 • Ineke Marijnissen
  19-8-2012
  Hoi Klazien wat is het leven toch een woelige zee het ene moment rustig en kalm en het volgende moment hoge golven. gecondoleerd met je zwager, veel te jong.... ik lees van je plannen bij Lohuis, wat leuk, het liefst zou ik naar alletwee de dagen toegaan, maar dat is wel een beetje veel dus zie je me de 27ste oktober bij je workshop Disorted Vieuw groetjes Ineke
 • anneke (quiltmiep)
  16-8-2012
  Hoi Klazien, het idd wat Pauline schreef, dat lief en leed dicht naast elkaar liggen. gecondoleerd met je zwager. En wat prachtige kleinkinderen hebben jullie. fijne vakantie gewenst en veel plezier met voorbereiden van je plannen ( en de uitvoering ook natuurlijk (-: ) lieve groet Anneke
 • Pauline
  16-8-2012
  Lief en leed ligt dicht naast elkaar, gecondoleerd met het verlies van je zwager, van harte gefeliciteerd met je kleindochters verjaardag, bedankt dat we met je naar zee mochten en gezellig bijkletsen met je nichtje, en wat een dappere mannen in hun guppie! Wat een dappere en gezellige plannen, wat lief dat je je quilts uitleent ter genoegen van anderen. Een heel fijne vakantie, succes met je lezing, uit ervaring weet ik dat je heerlijk kan vertellen en veel plezier met het geven van je cursus, hij ziet er bijzonder aanlokkelijk uit! En geniet van je te strijken lapjes, ik verhueg me nu al op je plannetje.

Uw reactie

Uw naam
E-mailadres
URL
Opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.
Visuele controle
mooie kerstspreuk Dutch Modern Quilts M en M in de regen met kinderen en schoonkinderen
Bekijk artikelen van:
ons gezin zonder Tom en Xander Maartje
Mijn Favo's
WillekeWilleke PaulinePauline KittyquiltKittyquilt ConnyConny Klazien's handwerkKlazien's handwerk ElsbethElsbeth FûgeltsjeFûgeltsje Marpies projectsMarpies projects Aart's paradijsAart's paradijs GertGert JeannetJeannet Ellie's QuiltplaceEllie's Quiltplace
ouse pfotos roos Paul Himilayen Musk vingerhoedje van Josephine Hosta Blauwe regen Geranium