Amsterdam

Gistermiddag waren we bij de relatiedag van Snakeware. Dit jaar waren de praatjes, de drankjes en de heerlijke hapjes in het Havengebouw, dichtbij het Centraal station en op de 13e verdieping leek het alsof we boven het IJ waren.

 

 

De zon ontbrak, maar toch was het uitzicht overal magnifiek. Ik heb 155 foto's gemaakt van het gezelschap en de sprekers, maar het raam trok. Jammer dat van foto's achter glas gefotografeerd de kleuren kracht verliezen.

 

 

Toevallig stond gistermorgen dit gebouw in de krant. Prachtig, als het klaar is wil ik dat graag van binnen bekijken.

 

 

Na afloop jammer genoeg geen tijd meer voor een bezoekje aan H&W, graag had ik Elsbeth, Josephine, Petra of Annelies weer eens gesproken. Járen geleden gingen we vaker even naar Amsterdam. Lekker slenteren over de markt en  loeren in de (stoffen) winkeltjes er achter. Natúúrlijk de Kalverstraat, omdat De Slegte daar zit en even geurtjes doen bij de Bijenkorf en boven (als het buiten te koud was) lunchen. Een oergenoeglijke dag, maar dat blijft erbij, want parkeren in Amsterdam is zo ontzettend duur geworden.

 

 

En voor al dat "gekiek" kreeg ik een heerlijk cadeau. Wodcadeau is koud, of met ijs, zo ongelooflijk lekker! Wel een nadeeltje, de calorieën kruipen eruit. 

 

Ik ga dit weekend even héél iets anders doen........Groeten Klazien

 

Reacties:

 • Toine
  6-4-2012
  Dat ziet er goed uit, mooi uitzicht vanaf Fryslan House van Snakeware.
 • MarianneP
  3-4-2012
  Sorry ik zei het niet goed (even navraag DH) Je parkeert, koopt boven een kaartje centrum en gaat na terugkomst met het kaartje naar de parkeerbeheerder en betaalt. (P & R) Kan op meer plaatsen zo.
 • MarianneP
  3-4-2012
  Genoten van alle mooie foto's van de regiodag via je site, veel mooier dan ik ze gemaakt heb. Amsterdam is leuk voor een dagje en wij lossen het parkeerprobleem zo op: parkeren bij station Sloterdijk, halen daar op het parkeerterrein een kaartje centrum en stappen op de trein. Je bent zo op Centraal en kost een stuk minder.
 • Gert
  2-4-2012
  Wat een gezellige dag heb je gehad, en de foto's zijn mooi geworden. Geniet lekker van de wodka.
 • miekequilt
  2-4-2012
  Een leuke beloning,lijkt mij. En ja,parkeren is duur, en voor jou is het waarschijnlijk niet te doen om met de trein te gaan. Jammer toch.

Uw reactie

Uw naam
E-mailadres
Website
Opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.
Visuele controle
mooie kerstspreuk Dutch Modern Quilts M en M in de regen met kinderen en schoonkinderen
Bekijk artikelen van:
ons gezin zonder Tom en Xander Maartje
Mijn Favo's
WillekeWilleke PaulinePauline KittyquiltKittyquilt ConnyConny Klazien's handwerkKlazien's handwerk ElsbethElsbeth FûgeltsjeFûgeltsje Marpies projectsMarpies projects Aart's paradijsAart's paradijs GertGert JeannetJeannet Ellie's QuiltplaceEllie's Quiltplace
ouse pfotos roos Paul Himilayen Musk vingerhoedje van Josephine Hosta Blauwe regen Geranium