12 april 2012

Ja, dat is al even geleden. Die dag kwamen Henk en Els bij ons langs en natuurlijk maakte ik foto's. Tja, ik moest nog veel leren met m'n nieuwe fototoestel, vooral hoe de foto's opgeslagen moesten worden want het ging anders dan ik gewend was. Het lukte meteen en omdat ik dacht dat het gelukt was haalde ik enthousiast de foto's meteen van het schijfje. Maar och.......toen waren die foto's nergens te vinden. Ik schoot enorm in de stress en dat hielp niet, niets hielp......Doch.....vanmorgen ging ik naar een map ( zomaar een map waar heel andere dingen in opgeborgen moeten worden) en daar zag ik ze.....en daarom: kijk maar even mee!

 

 

Het werd een reuze gezellige dag  die begon met koffie en een flinke plak moederkoek. ( MOEDERKOEK?...ja moederkoek!) Daarna naar de stad want wie in Sneek komt moet toch onze beroemde Waterpoort gezien hebben. Daarna (hoe kan het ook anders als er een quiltster op bezoek is) naar  de Ganzerik in Uitwellingerga en dat is altijd gezellig.

 

 

We moesten ook nog even met deze dames praten. Engelse Oerkoeien met horens, een koe zoals een koe moet zijn.

 

 

Daarna naar huis voor een hapje, een drankje en gezelligheid-kent-geen-tijd. De tijd om te gaan was veel te snel gekomen. Nadat we  Henk en Els hadden uitgezwaaid had ik tijd voor het mooie boek dat ze voor me hadden mee genomen. Ondertussen heb ik de vingerbeschermers al gebruikt. Ik kreeg ze omdat ik zovaak mijn vinger zeer doe (lees mee strijk) bij het strijken van kleine stukjes en moeilijke hoekjes. Het kleine lineaaltje is voor het bijsnijden van naadtoeslag en de lijm is tegen rafels in een ingeknipt hoekje.

Morgen 4 mei gaat het echtpaar  weer naar huis, naar Canada terug. Jammerjammerjammer dat er  geen bruggetje naar toe is, dan zagen we elkaar vast vaker. 

 

Groeten Klazien

 

Reacties:

  • Cuny
    5-5-2012
    Was leuk je tegen te komen in Veldhoven. Je commentaar heb ik ter harte genomen, nu eens kijken of ik jouw blog ook bij mijn favo's krijg.

Uw reactie

Uw naam
E-mailadres
Website
Opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.
Visuele controle
mooie kerstspreuk Dutch Modern Quilts M en M in de regen met kinderen en schoonkinderen
Bekijk artikelen van:
ons gezin zonder Tom en Xander Maartje
Mijn Favo's
WillekeWilleke PaulinePauline KittyquiltKittyquilt ConnyConny Klazien's handwerkKlazien's handwerk ElsbethElsbeth FûgeltsjeFûgeltsje Marpies projectsMarpies projects Aart's paradijsAart's paradijs GertGert JeannetJeannet Ellie's QuiltplaceEllie's Quiltplace
ouse pfotos roos Paul Himilayen Musk vingerhoedje van Josephine Hosta Blauwe regen Geranium